piątek, 27 grudnia 2013

Sernik z piernikowymi sercami i polewą karmelową

Wszystko w tonacji piernika i przypraw korzennych.
Najbardziej taki zapach i smak kojarzy mi się ze  Świętami Bożego Narodzenia.
Rozpływający się w ustach sernik z polewą czekoladowo-karmelową oraz spodem z pierniczków, które robiłam wcześniej i są pokazane na blogu.

Przepis zmodyfikowany z Słodkie Fantazje







4 komentarze:

  1. Pyszny. Pierniczki i karmel, to kocham ;) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszny i delikatny. Na prawdę polecam, dużo czasu nie zajmuje, a jaki smak :)

    OdpowiedzUsuń
  3. Mmm, musiał smakować bajecznie :)

    OdpowiedzUsuń
  4. rodzina potwierdza, coś nowego ale trafiło w ich kubki smakowe :)

    OdpowiedzUsuń